Tjänster

Borra bergvärme – Komplett installation av värmepump inkl. borrning

Bergvärme

Vi utför kompletta installationer av värmepumpar. Vi monterar ner din gamla panna samt eventuell oljetank och tar sedan hand om allt från borrning / grävning tills att ditt nya värmepumpssystem är installerat och klart. Våra montörer har behörighet att arbeta med både varma och den kalla sidan av värmepumpsystemet.

Vi arbetar med värmepumpar från Thermia, som är ett av de ledande värmepumpsföretagen på den europeiska marknaden. Läs mer om Thermia och deras värmepumpar på thermia.se.

Offert  Kontakta oss


Thermia – Luft / vatten värmepump

Luftvärmepumpar

Vi installerar även andra typer av värmepumpar, t.ex. luft/vatten -värmepumpar eller luft/luft -värmepumpar. Om du inte har möjlighet eller vill slippa att borra så är det ett bra alternativ.

Med testvinnande luft /vatten värmepumpar från Thermia kan du sänka din förbrukning med upp till 80%. För dig som har ett vattenburet system men av någon anledning inte kan eller vill borra.

Thermias luft/luft värmepumpar för nordiskt klimat, kan ge stor besparing och passar främst i villor som har direktverkande el.

Offert  Kontakta oss


Service av värmepump i Borås och Ulricehamn med omnejd

Service & Reparationer

Vi arbetar främst med Thermia, men utför service och reparationer på alla typer av värmepumpar. Vårt arbetsområde är Borås och Ulricehamn med omnejd.

Service bokar du för att förebygga ev. framtida fel. Har värmepumpen redan ett fel som behöver repareras ska du inte boka service, utan istället kontakta oss för reparation.

Boka service  Kontakta oss